Truth or Dance – Chinouk Thijssen – ☆☆☆☆

Toen ik dit jaar naar de Boekenbeurs in Antwerpen ging, was één van de eerste boeken die mijn aandacht trok Truth or Dance. Als een fellow Bookstagrammer had ik natuurlijk al eerder van dit boek gehoord; Chinouk Thijssen had het namelijk geschreven. Voor wie Chinouk niet kent, zij is een booktuber, bookstagrammer en nu ook een schrijfster. Is dat niet superleuk?

Cover - Truth or Dance - Chinouk Thijssen

Hoe ver ga jij voor je danscarrière?

Truth or Dance. Zo heet de chatgroep waar India, Lisa, Nikki en Zoë opeens aan worden toegevoegd. De meiden dachten dat ze gewoon auditie konden doen om toegelaten te worden tot de balletopleiding, maar dat blijkt een vergissing. Via de app ontvangen ze allerlei rare opdrachten, die ze moeten uitvoeren om kans te maken op een plekje. Ze willen niets liever dan dansen, maar zijn ze bereid daarvoor over lijken te gaan?

Het eerste mysterieuze en zenuwslopende deel van ‘Truth or Dance’, een trilogie over de duistere kanten van de balletwereld. Voor young adults.

Het verhaal draait om India en haar vriendengroepje heen. Zij zitten op een balletschool waar ze zich voorbereiden op de vervolgopleiding, zodat ze later naar een prestigieus balletgezelschap kunnen. Dat is hun droom! Maar zal dit allemaal wel lukken wanneer de 4 aan een groepchat toegevoegd worden die hun danscarrière wel eens zou kunnen verpesten?

Ik, persoonlijk, ben niet zo’n fan van thrillers. Al die spanning en mysterie, dat is helemaal niks voor mij. Toch deed dit boek iets met mij! Het was ten eerste erg meeslepend, maar ik kon me ook goed vinden in het hoofdpersonage een haar vriendinnen. 

Truth or Dance is een erg meeslepend en vooral spannend verhaal.

Bij sommige delen van het boek liepen de rillingen over mijn rug. Chinouk Thijssen brengt het verhaal zo over dat je echt meeleeft met de personages uit Truth or Dance. Met de spannende berichtjes, het mysterieuze einde en de spanning van de personages blijven we met nog maar één vraag achter; Wie is Truth or Dance?

☆☆☆☆ / ☆☆☆☆☆

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s